Incendiul izbucnit la un complex care vinde mobilă a fost lichidat, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov, precizând că focul s-a manifestat la motorul unuu utilaj, de unde s-a extins la materialul lemnos. Doi bărbaţi au fost expuşi la fum, unul având şi atac de panică şi fiind transportat la spital, în timp ce al doilea a refuzat transportul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, incendiul de la un complex care comercializează mobilă a fost lichidat, după ce s-a intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIf).

Incendiul a izbucnit la un motor al unui utilaj cu extindere la materialul lemnos aflat în încăpere.

Conform sursei citate, incendiul s-a manifestat pe 10 metri pătraţi, dar suprafaţa inundată cu fum a fost de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Reprezentanţii ISU spun că au fost identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 35 de ani, unul expus la fum, dar care refuză transportul la spital, iar cel de-al doilea cu atac de panică şi expunere de fum, transportat la spital de ambulanţa SABIf.

Incendiul a izbucnit, duminică, la un complex comercial care vinde mobilă din zona Băneasa Shopping City.

Incendiul se manifesta la o anexă în care, se pare, se reciclează material lemnos, fiind degajări mari de fum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.