Incendiul izbucnit, marţi după-amiază, în apropierea Judecătoriei Vaslui, unde două maşini au ars în totalitate, a fost lichidat de către pompieri, intervenţia durând aproximativ un sfert de oră. Autoturismul de la care a pornit incendiul aparţine unei firme de pază şi protecţie, urmând ca pompierii să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al doilea autoturism se pare că aparţinea unui angajat al Judecătoriei Vaslui.

"Vom cerceta la faţa locului cauzele care au dus la declanşarea incendiului. Deocamdată, nu ne putem pronunţa până când nu vom analiza posibilele cauze ale declanşării incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Georgică Onofreiasa.

Traficul rutier în zona incendiului a fost blocat timp de aproximativ două ore, pentru ca pompierii să poată stabili condiţiile în care s-a produs incendiul.

Incendierea celor două maşini a creat panică printre trecători, în condiţiile în care la scurte perioade de timp s-au auzit bubuituri, cel mai probabil de la pneurile autoturismelor în flăcări.

Cel puţin unul din rezervoarele maşinilor s-a spart, astfel încât combustibilul s-a împrăştiat pe şosea.

Şi un al treilea aturoturism aflat în imediata vecinătate a luat parţial foc, fiind însă stins de către pompierii care au intervenit în zonă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.