Pompierii din Galaţi au reuşit să stingă, după circa 12 ore, incendiul care a cuprins, sâmbătă dimineaţă, un restaurant cunoscut situat pe DN 26, în localitatea Vânători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ISU Galaţi, incendiul a fost lichidat, dar un echipaj la Detaşamentul de Pompieri Galaţi va rămâne la faţa locului, pentru supraveghere, până duminică dimineaţă.  

 Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă din cauza vântului, făcările extinzându-se şi la un imobil învecinat, dar şi la o anexă dintr-o a treia gospodărie.  

Pompierii gălăţeni au lucrat aproximativ 12 ore pentru stingerea incendiului, dar şi pentru protejarea locuinţelor din învecinătate. 

Au ars 4 corpuri de clădire principale şi mai multe anexe, însumând aproximativ 5.000 mp, cu bunurile din interior, electrocasnice, instalaţii electrice, textile, diverse acte şi corpuri de mobilă. Au fost salvate trei locuinţe, care se învecinau cu restaurantul de la care a pornit incendiul. Nu au fost înregistrate victime. 

Conform pmpierilor, cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilit ca fiind efectul termic al curentului electric, mai exact un scurt circuit la o ladă frigorifică aflată în bucătăria restaurantului.  

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.