Incendiul care a urmat exploziei produse luni seară la rafinăria Petromidia a fost stins, însă pompierii au rămas la faţa locului pentru supravegherea zonei, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anca Chiriţă, a declarat pentru News.ro că la ora transmiterii acestei ştiri incendiul fusese stins, informaţia fiind confirmată de reprezentanţii grupului KazMunayGas International (KMGI).

Reprezentanţii KMGI mai spun că primele informaţii arată că incendiul ar fi izbucnit la instalaţia de hidrofinare benzină din cadrul rafinăriei. 

O explozie s-a produs, luni seară, în jurul orei 18.00, la rafinăria Petromidia, deflagraţia fiind urmată de un incendiu puternic. La faţa locului au fost trimise cinci autospeciale de stingerea incendiilor şi mai multe echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa.

Reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) de la Ministerul Afacerilor Interne au declarat pentru News.ro că două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat la rafinăria Petromidia.

În urma deflagraţiei, patru persoane au fost rănite, iar la ora transmiterii acestei ştiri acestea sunt transportate la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.