Un incendiu violent a izbucnit, vineri, la un depozit cu materiale de construcţii, vopseluri şi diluanţi din Râmnicu Vâlcea, arderea manifestându-se pe 3.500 de metri pătraţi, cu degajări mari de fum, astfel că populaţia din zonă a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert. O femeie a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă, fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), un incendiu a izbucnit, vineri, la un depozit cu materiale de construcţii, vopseluri şi diluanţi, în municipiul Râmnicu Vâlcea. 
 
 
Arderea se manifestă pe o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi, cu degajări mari de fum. 
 
La faţa locului, salvatorii intervin cu 7 maşini de stingere, o autoscară şi o autospecială CBRN. La locul evenimentului se află şi o ambulanţă a serviciului judeţean. 
 
Pentru protecţia populaţiei aflată în apropierea zonei de manifestare, dispeceratul ISU Vâlcea a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert.
 
Din informaţiile preliminare, o persoană - o femeie de 36 de ani - a suferit arsuri de gradul II pe mâini şi pe faţă şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.
 
La acest moment, incendiul este localizat, fiind eliminat posibilitatea propagării flăcărilor la vecinătăţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.