Un incendiu urmat de explozia unor butelii a distrus un atelier de dezmembrări auto din municipiul Arad, fără ca vreo persoană să fie rănită. Flăcările au avut până la 15 metri înălţime, coloana de fum a fost vizibilă de la o distanţă de aproximativ zece kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit în noaptea de luni spre marţi, într-un atelier de dezmembrări auto, în special camioane, situat în cartierul arădean Gai.

O coloană densă de fum s-a ridicat deasupra oraşului şi a fost vizibilă de la zece kilometri distanţă, iar în momentul sosirii pompierilor cu două autospeciale de stingere, întreaga hală ardea, flăcările ajungând până la 15 metri înălţime.

FOTO: ISU Arad
FOTO: ISU Arad

Astfel, alte două echipaje au fost chemate în ajutor de la bază.

FOTO: ISU Arad
FOTO: ISU Arad

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, în atelier erau depozitate butelii cu gaz, cu propilenă, dintre care mai multe au explodat în timpul intervenţiei, dar şi canistre cu benzină şi motorină.

”Pentru a se evita rănirea servanţilor, s-a luat măsura executării stingerii de la o distanţă mai mare şi s-a intervenit pentru răcirea buteliilor depozitate”, a precizat Pleşca.

FOTO: ISU Arad
FOTO: ISU Arad
FOTO: ISU Arad
FOTO: ISU Arad

Intervenţia pompierilor a durat aproximativ trei ore, dar atelierul, două autovehicule şi mai multe utilaje au fost distruse.

Flăcările nu s-au extins în curtea atelierului, în care erau parcate numeroase camioane şi camionete, dar nici la construcţiile învecinate, între care locuinţe.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului, angajaţii nefiind prezenţi la locul de muncă.

Pompierii urmează să facă cercetări, marţi, pentru a stabili cauza producerii incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.