Un incendiu puternic a izbucnit marţi, la puţin timp după miezul nopţii, la un restaurant din Braşov, fiind distruse acoperişul, mobilier şi obiecte electrocasnice, anunţă marţi dimineaţă ISU Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Azi noapte, în jurul orei 00.30 am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu la un restaurant din municipiul Braşov. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD. Când au ajuns echipajele la faţa locului, incendiul se manifesta cu flăcări la acoperişul restaurantului şi exista pericol de extindere şi la alte construcţii situate în apropiere. S-a intervenit pentru stingerea flăcărilor, dar şi pentru protejarea imobilelor învecinate”, au transmis reprezentnaţii ISU.
 
În aproximativ 20 de minute incendiul a fost lichidat şi nu s-au înregistrat victime.
 
Au ars acoperişul restaurantului pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, elemente de mobilier şi electrocasnice.
 
Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.