Un incendiu violent a cuprins, duminică după amiază, un magazin şi o casă din oraşul Voluntari. Şapte autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au fost mobilizate pentru stingerea focului. Primele date arată că nu sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Incendiul a cuprins o casă şi un magazin de pe strada Erou Constantin Ghiţă, în oraşul Voluntari.
 
La faţa locului au fost trimise şapte autospeciale de stingere cu apa şi spumă, un echipaj de descarcerare, o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime, două ambulanţe SMURD şi 2 autospeciale ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. 
 
„Incendiul se manifesta cu flacără violenta pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este localizat şi se lucrează la lichidare. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.