Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seară, într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Cluj-Napoca, locatarii imobilului reuşind să iasă din clădire până la sosirea pompierilor. Un bărbat de circa 70 de ani a primit îngrijiri medicale pentru o posibilă intoxicare cu fum, refuzând însă transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, două maşini pentru stins incendii şi una pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi au intervenit, miercuri seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un imobil de locuinţe de pe strada Constantin Brâncuşi din municipiul Cluj-Napoca.
 
 
La sosirea pompierilor, apartamentul, situat la etajul al treilea, era cuprins aproape în întregime de flăcări. Locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie.
 
Un bărbat în vârstă de circa 70 de ani a primit îngrijiri de la echipajul SAJ venit la locul incendiului, după o posibilă intoxicare cu fum. Bărbatul a refuzat transportul la spital.
 
"Intervenţia promptă a pompierilor a reuşit să limiteze extinderea flăcărilor şi la celelalte apartamente din imobil. Situaţia este în aceste momente sub control, iar pompierii acţionează, în continuare, pentru eliminarea focarelor mocnite ce se manifestă în masa mare de hârtie afectată de ardere (o colecţie de publicaţii organizată într-o bibliotecă personală). Din cercetările preliminare se pare că proprietarul apartamentului afectat aprinsese o lumânare în memoria unei persoane şi a lăsat-o nesupravegheată", au transmis reprezentanţii ISU Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.