Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o gospodărie din judeţul Neamţ, iar o tânără de 18 ani a ajuns la spital după ce a suferit intoxicaţii cu fum şi atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112, la miezul nopţii, în legătură cu producerea unui incendiu la o casă situată în comuna Ion Creangă, iar la locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman şi SVSU Ion Creangă. 
“Incendiul se manifesta generalizat la o anexă şi la acoperişul comun cu casa, cu posibilitatea propagării la întreaga construcţie şi la o altă anexă dintr-o gospodărie învecinată aflată la o distanţă de aproximativ doi metri. Până la sosirea forţelor de intervenţie persoanele ce se aflau în casă s-au autoevacuat. O tânără de 18 ani a suferit uşoare intoxicaţii cu fum şi atac de panică. Aceasta a fost asistată de membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportată la CPU Roman”, a anunţat ISU Neamţ. 
Pompierii au stins incendiul şi au reuşit să evite propagarea acestuia în interiorul casei. 
Au ars acoperişul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, bunuri materiale aflate în cele două încăperi ale anexei (mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile şi obiecte de uz casnic) şi tâmplăria de la trei uşi şi patru ferestre.
ISU Neamţ a precizat că cel mai probabil cauza de producere a incendiului a fost burlanul metalic neprotejat termic faţă de materialele combustibile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.