Un incendiu s-a produs, duminică noaptea, la un depozit în localitatea Pantelimon. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii intervin cu 18 autospeciale de stingere, în interior arzând mase plastice. Nu sunt persoane rănite, mai transmit autorităţile. La ora 23:10, ISU a anunţat că incendiul a fost localizat, iar echipajele de intervenţie lucrează pentru lichidarea acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov transmite că duminică, la ora 23:10, că incendiul a fost localizat, iar echipajele de intervenţie lucrează pentru lichidarea acestuia.

Conform sursei citate, în urma evenimentului nu sunt victime.

ŞTIREA INIŢIALĂ -  ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în localitatea Pantelimon. Acţionează 18 autospeciale de stingere”, se precizează în mesajul transmis de  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Nu sunt persoane rănite.

Suprafaţa afectată este de aprox. 2000 mp.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.