Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, pe platforma fostei rafinării Astra din Ploieşti. Focul a cuprins un rezervor în care se aflau reziduuri de păcură, fiind stins în scurt timp de către pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au intervenit, joi după-amaiză, pe platforma fostei rafinării Astra, situată în cartierul de sud al Ploieştiului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un rezervor cu o capacitate de 50 de metri cubi, în care erau depozitate reziduuri petroliere, respectiv păcură.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În momentul în care echipajele de pompieri au ajuns la faţa locului, flăcările se extinseseră pe o suprafaţă de o sută de metri pătraţi. Focul a fost stins în scurt timp, fără ca cineva să fi fost rănit.

În zona în care s-a produs incendiul se făceau lucrări de sudură, astfel încât una dintre cauzele probabile ale incendiului este o scânteie produsă de electrozii aparatului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.