Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un tablou electric aflat pe casa scării într-un bloc din municipiul Deva, şase persoane fiind scoase de pompieri din apartamente, iar restul ieşind singure. Doi locatari s-au intoxicat cu fum, fiind transportaţi la UPU Deva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Hunedoara, pompierii Detaşamentului Deva au intervenit la un incendiu produs la un tablou electric aflat pe casa scării dintr-un bloc situat în municipiul Deva. 
 
”La sosirea echipajelor operative la locul solicitării, casa scării era inundată cu fum. Salvatorii au evacuat 6 persoane din 6 apartamente, restul locatarilor autoevacuându-se. În urma evenimentului, două persoane intoxicate cu fum au primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind ulterior transportate la UPU Deva”, a transmis sursa citată.
 
Incendiul a fost lichidat şi se acţionează pentru ventilarea scării blocului şi a apartamentelor.
 
La intervenţie au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autoscara mecanică, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi o ambulanţă a SAJ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.