Aproximativ trei sute de persoane aflate duminică după-amiază Intr un mall din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost evacuate de urgenţă după ce un incendiu a izbucnit la un tablou electric situat pe un perete exterior al centrului comercial. Incendiul a fost stins în câteva minute, iar activitatea în centrul comercial a fost reluată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Vâlcea, pompierii au intervenit, duminică după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un centru comercial din Râmnicu Vâlcea.
Focul a pornit la un tablou electric amplasat pe un perete exterior al centrului comercial, în zona in care funcţionează un cinematograf.
Personalul centrului comercial a evacuat aproximativ trei sute de persoane din zona in care s a produs incendiul, fără că întregul mall sa fie evacuat.
Incendiul a fost stins în câteva minute de către pompieri, iar activitatea în centrul comercial a fost reluată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.