Un puternic incendiu a afectat marţi dimineaţă un imobil de 3 etaje din Sectorul 5 al Capitalei, 25 de persoane fiind evacuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În aceasta dimineaţa, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unui imobil P+3+P. La faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat ca incendiul se manifesta, cu flacără violentă şi degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 300-400 mp. Concomitent cu acţiunile de intervenţie pentru stingerea incendiului s-a procedat la constituirea de echipe de căutare-salvare, care au evacuat 25 de persoane din imobilul afectat de incendiu”, anunţă ISU. 
În urma evenimentului trei persoane au necesitat îngrijiri medicale - două cu  atacuri de panică si o persoană expusă la fum - care însă au refuzat transportul la spital. 
Imobilul este situat pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.
Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la intervenţie au acţionat opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje de prim-ajutor SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.