ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru stingerea unui incenidu care a cuprins un imobil din Berceni, iar 8 persoane s-au autoevacuat. O persoană a avut nevoie de intervenţia medicilor din cauza unui atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, în jurul orei 03:28, pompierii ISU B-IF au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă situată pe strada Zânelor din comuna Berceni, judeţul Ilfov. Incendiul s-a manifestat la un imobil cu regimul de înălţime parter, etaj şi pod, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, la nivelul etajului 1, podului şi parţial la nivelul parterului. Pentru localizarea rapidă a acestuia şi limitarea propagării la imobilele învecinate, a fost realizat un dispozitiv circular de intervenţie”, a transmis, sâmbătă, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că, până la sosirea echipelor de intervenţie, din imobil s-au autoevacuat 8 persoane.

”În urma evenimentului o persoană cu atac de panică a fost asistată medical la faţa locului, fără a fi transportată la spital”, a mai transmis sursa citată.

Au intervenit 7 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime, 1 autospecială de descarcerare şi 2 ambulanţe SMURD.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 05:55.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.