Un incendiu a izbucnit, marţi seară, în localitatea Clejani din judeţul Giurgiu, la un depozit de mobilă, primele informaţii arătând că focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi şi că acoperişul riscă să se prăbuşească. La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea de stingere a focului este în desfăşurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, incendiul a izbucnit în localitatea Podul Doamnei din comuna Clejani, la un depozit al unei societăţi care se ocupă cu asamblarea mobilei, amenajat într-o fostă casă de locuit.

Trei echipaje de pompieri de la gărzile de intervenţie Roata şi Mihăileşti acţionează pentru stingerea focului care a cuprins o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi.

Pompierii spun că acoperişul depozitului riscă să se prăbuşească.

FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu

Conform primelor informaţii, nimeni nu a fost rănit în incendiu, însă ambulanţe s-au deplasat la locul intervenţiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, se lucrează pentru localizarea incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.