Pompierii intervin joi dimineaţă pentru stingerea incendiului izbucnit la un centru pentru colectarea deşeurilor aflat în zona de sud a Capitalei, suprafaţa afectată fiinnd de 300 de metri pătraţi, în condiţiile în care stiva de deseuri are 5-6 metri înălţime. Intervenţia este îngreunată de faptul că în zonă nu sunt surse de apă, alimentarea cu apă a autospecialelor de stingere fiind făcută de la mare distanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un centru pentru colectarea deşeurilor, în zona de sud a oraşului. Incendiul se manifestă la o stivă cu deşeuri, care are o inălţime de 5-6 metri, pe o suprafaţă de 300 mp. Se acţionează atât pentru stingere, cât şi pentru îndepărtarea elementelor care ard, utilizînd un buldozer”, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.
La intervenţie participă 12 autospeciale de stingere.
În zonă nu sunt surse de apă, alimentarea fiind făcută de la operatori economici aflaţi la mare distanţă.
O persoană care a suferit un atac de panică a fost consultată de către echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.