Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Botoşani, pompierii stabilind că focul a fost provocat de un ventilator aflat în baia personalului medical, care s-a supraîncălzit. Nu a fost necesară evacuarea pacienţilor sau a personalului medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, în noaptea de luni spre marţi, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui început de incendiu, izbucnit la etajul 7 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Secţia ortopedie. 
“La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului s-a constatat că în baia folosita de către personalul medical era foarte mult fum provenit de la un ventilator care s-a supraîncălzit. Pompierii au evacuat fumul prin deschiderea ferestrelor din camera de gardă. Totodată, s-a acţionat cu mijloace de prima intervenţie, respectiv un stingător”, au precizat reprezentanţii ISU Botoşani. 
Sursa citată precizează că nu s-a impus evacuarea pacienţilor sau a personalului. De asemenea, personalul care a intervenit pentru stingerea incendiului şi tehnica folosită au fost decontaminate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.