Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la o vulcanizare din Drobeta Turnu Severin, pompierii intervenind cu patru autospeciale de stingere. Populaţia din zonă a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert, întrucât sunt degajări mari de fum. Ulterior, IGSU a transmis că incendiul a fost lichidat

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Incendiul a fost lichidat, au anunţat reprezentanţii IGSU.
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), un incendiu s-a produs la o vulcanizare din localitatea Drobeta Turnu-Severin.
 
”Pentru localizarea şi stingerea flăcărilor, la fata locului intervin 4 maşini de stingere. Totodată, în zonă au fost trimise 2 ambulante SMURD, o descarcerare şi o ambulanta a serviciului judeţean de ambulanta”, a transmis IGSU.
 
Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflată in proximitate a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului  Ro-Alert. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.