Un incendiu a izbucnit, luni, la şcoala din localitatea Maghereşti (judeţul Gorj), 17 copii care se aflau la cursuri în momentul respectiv fiind evacuaţi. Pompierii lucrează pentru lichidarea focului cu mai multe autospeciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un incendiu a izbucnit, luni, la  la şcoala din satul Maghereşti, comuna gorjeană Săcelu, unde funcţionează atât clasele I-IV, cât şi grpdiniţa. În total, 27 de copii sunt înscrişi la unitatea respectivă, dintre care 14 la grădiniţă. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, în momentul producerii incendiului în clădire se aflau 17 copii care au fost evacuaţi, niciunul neavând nevoie de îngrijiri medicale. 

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidate, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. 

Deocamdată, nu s-a stabilit cu exactitate cauza producerii inendiului, dar se pare că de vinăm ar fi centrala termică. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.