Un incendiu a izbucnit, joi, la o sală de box din Craiova, iar mai multe autospeciale intervin pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au anunţat, joi, că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit pe strada Dezrobirii din Craiova, iar la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de la  Detaşamentul 2 Pompieri Craiova cu o autospecială de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova. 
 
“La sosirea echipajelor de pompieri, la fata locului au constatat că este vorba de hala unde era amenajată o sală de box pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă şi să fie localizat în limitele găsite”, au precizat pompierii.
 
Ei au adăugat că în momentul izbucniri incendiului în interior nu se afla nicio persoană, la această oră sala nu avea program de funcţionare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.