Pompierii din Braşov au intervenit, duminică, pentru stingere unui incendiu care s-a produs la o pensiune din Dejani. 20 de persoane s-au evacuat. Focul s-a extins şi la acoperişul alte unităţi de cazare, dar în care nu erau turişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Braşov a intervenit, duminică, la un incendiu izbucnit la acoperişsul unei  pensiuni, în localitatea Dejani. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje.  

”Când au ajuns echipajele la faţa locului incendiul se manifesta cu flăcări la acoperişul construcţiei şi s-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului. În momentul izbucnirii incendiului în pensiune se aflau aproximativ 20 de persoane care s-au autoevacuat”, au transmis pompierii.  

Din cauza cantităţii mari de material lemnos din care era construită pensiunea, incendiul s-a dezvoltat foarte repede şi s-a extins şi la aproximativ 20 de metri de acoperiş de la o construcţie de cazare situată în imediata apropiere, dar în care nu erau cazaţi turişti. 

După aproape 3 ore, incendiul a fost lichidat, cauza fiind în curs de stabilire.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.