Un incendiu a izbucnit joi dimineaţă la o hală, în construcţie din Câmpia Turzii, focul manifestându-se pe o suprafaţă de aproximativ 4.000 de mp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul se manifestă generalizat, la nivelul acoperişului, cu degajări mari de fum. Pentru gestionarea intervenţiei, ISU Cluj acţionează cu 5 maşini de stingere şi 2 autoscări. Intervenţia este sprijinită şi de o autospecială de stingere din cadrul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al municipiului Câmpia Turzii.
 
Totodată, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a serviciului judeţean de ambulanţă au fost dislocate preventiv la locul evenimentului. Până la acest moment, nu sunt persoane care să necesite asistenţă medicală de urgenţă.
 
Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia populaţiei din zonele apropiate evenimentului, ISU Cluj a transmis un mesaj RO-ALERT.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.