Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la o hală situată în comuna 1 Decembrie din judeţul Ilfov, situată în apropierea Capitalei, focul extinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi. Nouă autospeciale de la ISU Bucureşti - Ilfov au fost trimise să intervină pentru lichidarea incendiului, care la ora transmiterii acestei ştiri este localizat. Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, până în acest moment nu sunt anunţate victime în urma incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a pornit într-o hală din zona Prelungirea Oituz, comuna 1 Decembrie.

La sosirea echipajelor de intervenţie, flăcările se manifestau pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi în hala în care sunt depozitate role de hârtie igienică. Suprafaţa totală a halei este de o mie de metri pătraţi.

La ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat, iar pompierii lucrează la lichidarea acestuia.

La acţiune participă nouă autospeciale de stingere cu apa şi spumă, două autoscări, un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD, precum şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, până în acest moment nu sunt anunţate victime în urma incendiului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.