Un incendiu a izbucnit, luni, la o hală cu utilaje agricole din localitatea Vama, judeţul Satu Mare. Un recipient cu substanţe inflamabile a explodat, iar o persoană a fost rănită. Este conştientă, dar are arsuri de gradele 2 şi 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Satu Mare au intervenit, luni, la un incendiu izbucnit în localitatea Vama.

”Din primele informaţii a avut loc o explozie a unui recipient cu substanţe inflamabile, rezultând şi o victimă cu arsuri de gradul 2 şi 3. La faţa locului s-au deplasat 12 cadre militare cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Secţiei Negreşti-Oaş”, a transmis ISU Satu Mare.

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta violent în interiorul halei cu posibilitatea de propagare la vecinătăţi.

”Din  suprafaţa de 600 de metri pătraţi a halei, pompierii au salvat  de la ardere 400 de metri pătraţi. Victima a fost preluată de către echipajul de terapie intensivă, care a fost solicitat pentru sprijin şi transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare. Aceasta era conştientă, dar în stare de şoc cu arsuri de gradul 2 şi 3”, a mai transmis sursa citată.

În urma incendiului a ars un autoturism în totalitate precum şi structura lemnoasă a halei la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de 200 metri pătraţi.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă de aprindere a fost efectul termic al unor substanţe incendiare aprinse, iar condiţiile care au favorizat dezvoltarea şi propagarea incendiului au fost cantitatea mare de combustibil, masele plastice şi materialul lemnos depozitat în hală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.