Un incendiu a izbucnit, miercuri, la roţile din spate ale unei cisterne care transportă adeziv pentru autovehicule. Incidentul s-a produs pe A 3, în judeşul Cluj, traficul fiind îngreunat pe sensul către Turda, în zona localităţii Săvădisla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, Detaşamentului Turda şi Punctul de Lucru Floreşti au fost solicitaţi pentru a stinge flăcările care au cuprins roţile din spate ale unei autocisterne, încărcată cu AdBlue, ce rula pe autostrada A3, în apropierea km 35”, a transmis, miercuri, ISU Cluj.  

Sursa citată a precizat că, până la sosirea pompierilor, flăcările au fost stinse.  

”Se acţionează în aceste momente pentru răcirea cisternei”, a mai transmis sursa citată.  

Cetrul Infotrafic a precizat că incidentul s-a produs pe autostrada A3 Turda-Gilău, la kilometrul 35, pe sensul către Turda, în zona localităţii Săvădisla, judeţul Cluj.  

Incendiul a cuprins anvelopa unui ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor şi o cisternă care transportă aditiv pentru autovehicule. 

Nu sunt persoane rănite, dar traficul este oprit pe banda de urgenţă şi pe prima bandă pentru a fi efectuate verificările necesare.  

”Nu este pericol de explozie”, a mai transmis Infotrafic.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.