Un incendiu a izbucnit, joi, la o casă din Sectorul 6 al Capitalei, iar pompierii intervin cu şapte autospeciale cu apă şi spumă pentru a împiedica focul să se extindă la alte construcţii. Până în prezent, nu au fost semnalate victime. Pompierii au salvat un câine din casa afectată de incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "La intervenţie se redimensionează dispozitivul: rămân 5 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o autoscara, o descarcerare, un echipaj SMURD si un UTIM", a arătat ISUBIF.

Conform sursei citate, câinele a fost salvat din casa afectată de incendiu.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că se intervine pentru stingerea unui incendiu produs la o casă cu parter şi un etaj, de pe strada Zinca Golescu.

"Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi cu posibilităţi de propagare la casele învecinate. Se intervine cu 7 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o autoscară, o descarcerare, un echipaj SMURD şi un UTIM", au arătat aceştia.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia.

Până în prezent, nu s-au înregistrat victime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.