O casă cu două etaje situată în incinta complexului de la Valea Screzii din judeţul Prahova, unde asociaţia înfiinţată de preotul Nicolae Tănase are în grijă sute de copii, a luat foc, sâmbătă seară, din motive nestabilite încă. Patru echipaje de pompieri intervin şi au reuşit să localizeze incendiul, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) spunând că imobilul nu era locuit şi nu există pericol de propagare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă cu parter şi două etaje ce aparţine unei asociaţii.

Surse locale au declarat că incendiul a cuprins o locuinţă situaţă în incinta complexului social de la Valea Screzii care aparţine Asociaţiei Pro Vita, înfiinţată de părintele Nicolae Tănase, fundaţie care se ocupă de creşterea a sute de copii abandonaţi, dar şi a unor tinere mame care nu au găsit niciun sprijin în familiile lor.

Casa cu două etaje cuprinsă de flăcări nu era locuită şi nu se cunosc deocamdată cauzele izbcnirii incendiului.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi lucrează pentru lichidarea acestuia, reprezentanta ISU precizând că nu există pericol ca focul să se extindă şi la alte construcţii din complex.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.