Pompierii intervin, duminică seară, pentru stingerea unuin incendiu care a izbucnit la o cabană în localitatea Poplaca, lână municipiul Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii sibieni intervin de urgenţă la ieşire din localitatea Poplaca pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o cabană nelocuită. La faţa locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD”, a transmis, duminică seară, ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcţie, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp.

”Pompierii au lichidat incendiul, cabana fiind afectată în totalitate. În aceste momente se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative şi pentru stabilirea cauzei izbucnirii incendiului”, a mai transmis sursa citată.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.