Un puternic incendiu a izbucnit luni după amiază la o biserică din judeţul Neamţ, focul manifestându-se în interiorul acestia şi la acoperiş. Nu sunt persoane rănite în urma evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni după amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o biserică din localitatea Râşca, comuna Drăgăneşti. Incendiul se manifestă în interiorul bisericii şi la acoperişul acesteia.
La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ cu trei autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru lucru la înălţime şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijinul lor se deplasează o autospecială pentru stingere şi o autospecială pentru lucru la înălţime de la Detaşamentul Piatra-Neamţ şi o autospecială pentru stingere de la Detaşamentul Roman.
Reprezentanţii ISU Neamţ au precizat că nu sunt persoane rănite în urma incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.