Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la Brăila, la o barjă de pe Dunăre, încărcată cu bauxită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Isu Brăila, barja se află pe malul Dunării, între Chiscani şi Tichileşti. Pompierii intervin cu  două maşini de stingere, două bărci şi o ambulanţă SMURD.

Personalul barjei a fost evacuat, fără ca cineva să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

La incendiu intervin şi militari de la Forţele Navale.

Potrivit reprezentanţilor Forţelor Navale, militari din Fortele Navale Române, aflaţi pe vedeta blindată Smârdan, care se întorcea de la exerciţiul “Danube Protector”, acordă primul ajutor şi acţionează pentru limitarea incendiului izbucnit la bordul împingătorului Sidex 2 ,  una dintre cele şase nave ale unui convoi al Navrom Galaţi, în amonte de Brăila, în zona localităţii Gropeni.

O parte a echipajului Sidex 2 a fost transferat la bordul vedetei blindate – care a ajuns prima la locul incidentului - pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Vedeta blindată, împreună cu nava Rovinari şi cu echipajul navei Sidex 1 acţionează pentru limitarea efectelor incendiului.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.