Un incendiu violent a cuprins, marţi după-amiază, mansarda unui bloc din municipiul Râmnicu Vâlcea, flăcările extinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi. Primele informaţii arată că nu sunt victime. Douăsprezece apartamente din două scări ale blocului au fost grav afectate de incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

6 iunie - Maratonul Energiei
UPDATE - Douăsprezece apartamente de pe două scări de bloc au fost grav afectate de incendiu. Pentru a putea localiza şi stinge focul, pompierii au decopertat acoperişul din tablă al blocului. 
 
Pompierii acţionează din interiorul blocului, dar şi din exterior, cu autoplatforme de lucru la înălţime care sunt alimentate în sistem navetă de la sursa de apă existentă în apropiere.
 
În sprijinul echipajelor de la ISU Vâlcea au intervenit şi pompierii profesionişti de pe platforma Oltchim. 
 
"Cauza se va stabili in perioada următoare, după lichidarea ultimelor focare”, precizează ISU Vâlcea.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit datelor furnizate de oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, focul, ale cărui cauze nu se cunosc deocamdată, a pornit la ultimul etaj al unui bloc de locuinţe amplasat pe Aleea Panseluţelor din Râmnicu Vâlcea.
 
Primele date arată că mansarda blocului arde generalizat, pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi. 
 
Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu au fost identificate victime ale incendiului. 
 
Acolo acţionează echipaje de pompieri cu şase autospeciale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.