Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un apartament de la mansarda unui bloc din cartierul Titan din Capitală, flăcările extinzându-se la nivelul întregii mansarde astfel că sunt cel puţin patru locuinţe afectate. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale, iar imobilul a fost evacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au fost anunţaţi, miercuri dimineaţă, despre un incendiu izbucnit într-un apartament situat la mansarda unui bloc de pe bulevardul 1 Decembrie din Capitală.

Iniţial, ISU Bucureşti-Ilfov a trimis acolo patru autospeciale de stingere şi două autoscări de intervenţie, însă, după ce primele echipaje au ajuns la incendiu, au cerut suplimentarea forţelor, astfel că în prezent se intervine cu 12 autospeciale de stingere şi 4 autoscări.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

"Întâmpinăm dificultăţi pentru că incendiul se manifestă sub acoperişul din tablă, la astereală, o zonă greu accesibilă, cu degajări mari de fum. Sunt pregătite echipaje medicale care să acorde asistenţa. Până la momentul de faţă nu sunt victime", a declarat locotenentul Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Întregul imobil a fost evacuat din cauza degajărilor mari de fum.

La ora transmiterii acestei ştiri, patru locuinţe sunt afectate însă este posibil ca bilanţul final să crească, după ce se va face evaluarea.

Surse din cadrul pompierilor au declarat, pentru News.ro, că mansarda este construită din materiale uşor inflamabile, lucru care face intervenţia dificilă, iar flăcările se extind uşor.

Imobilul are patru etaje, plus mansarda la care se manifestă incendiul, flăcările cuprinzând o suprafaţă de o mie de metri pătraţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.