Pompierii din Bucureşti au intervenit, duminică dimineaţă, la un incendiu care a cuprins mai multe vagoane de tren în zona Calea Giuleşti. Arderea a fost generalizată şi s-a degajat foarte mult fum. La o primă evaluare, focul a afectat 12 vagoane farate pe petru linii învecinate. Patru echipaje rămân în zonă pentru supraveghere. CFR Călători a precizat că nu există pagube materiale, fiind vagoane dezafectate, de fier vechi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că patru echipaje rămân în zonă pentru supraveghere. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”În continuare se lucrează pentru stingerea ultimelor focare, va fi necesară verificarea tuturor vagoanelor. În interiorul unor vagoane se găseau materiale din lemn, mase plastice, anvelope etc. La mică distanţă se găsesc alte vagoane dezafectate, care au fost cuprinse de incendii în anii precedenţi”, au transmis pompierii. 

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că încendiul este localizat. 

”O primă evaluare indică faptul că sunt 12 vagoane afectate de incendiu”, au transmis pompierii. 

Vagoanele sunt garate pe patru linii învecinate. 

Pompierii şi poliţiştii vor face o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit focul. 

CFR Călători a transmis că vagoanele sunt pe linii secundare şi nu există pagube, fiind vagoane dezafectate, de fier vechi. 

”Aseară au fost gonite de acolo câteva persoane fără adăpost şi dimineaţă au revenit. Nu se ştie ce s-a întâmplat exact. Poliţia şi pompierii vor stabili”, au precizat reprezentanţii CFR Călători. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Intervenim în zona Calea Giuleşti pentru stingerea a trei vagoane de tren, dezafectate, aflate pe o linie secundară. Incendiul s-a extins la înca un vagon al unei garnituri de tren, garată în apropiere”, a transmis, duminică dimineaţă, ISU Bucureşti Ilfov.

La faţa locului actioneaza deja şase autospeciale de stingere, fiind solicitate alte patru echipaje.

”Până în acest moment nu sunt persoane rănite. Intervenţia se desfăşoară cu dificultate din cauza accesului dificil al autospecialelor”, au mai transmis pompierii.

Potrivit acestora, din cauza arderii generalizate se degajă foarte mult fum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.