Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la groapa de gunoi de la Glina şi a cuprins o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, pompierii intervenind cu opt autospeciale pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul izbucnit, duminică după-amiază, la groapa de gunoi de la Glina, care a cuprins o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, a fost localizat, însă mai există încă focare, motiv pentru care pompierii acţionează în continuare pentru lichidarea acestora. În urma incendiului, a fost degajată o cantitate mare de fum, dar nu se pune problema evacuării populaţiei din zonă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News. ro că, la ora actuală, incendiul a fost localizat şi este în curs de stingere, dar mai sunt câteva focare asupra cărora acţionează încă echipele de pompieri.

"Incendiul a cuprins toată groapa, împrejurul gropii, dar şi pereţii acesteia. La faţa locului, s-au deplasat opt autospeciale ISU, iar de la Primăria Glina au fost trimise două buldoexcavatoare", a spus Daniel Vasile.

El a precizat că, în urma incendiului, a fost sesizată Garda de Mediu.

"Am sesizat Garda de Mediu, s-a degajat mult fum, dar nu s-a pus problema evacuării populaţiei din apropierea gropii de gunoi", a mai spus Daniel Vasile.

El a precizat că vor mai rămâne în zonă autospeciale ale ISU Bucureşti - Ilfov până la lichidarea completă a focarelor.

Incendiul zibucnit, duminică după-amiază, la groapa de gunoi Glina a cuprins o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, iar pompierii au trimis progresiv mai multe autospeciale, în prezent intervenind cu opt maşini de stingere.

Potrivit eprezentanţilor ISU Bucureşti - Ilfov, în urma incendiului nu sunt persoane rănite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.