Pompierii din Galaţi intervin, miercuri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un imobil din municipiu, fiind nevoie ca mai multe persoane să fie evacuate. Din primele date, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Potrivit unor surse, bărbatul care a fost rănit, fiind inconştient, este cel care a provocat incendiul intenţionând să se sinucidă. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, incendiul se manifestă într-un apartament al unui imobil din municipiu. 

La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de pompieri Galaţi. 

Odată ajunşi la locul incendiului, pompierii au evacuat un bărbat de 50 de ani, inconştient, intoxicat cu fum. De asemenea, pompierii au evacuat 3 persoane în timp ce alte 16 au reuşit să iasă singure din imobil. 

Din cauza incendiului,  blocul respectiv a fost inundat cu fum.   

Din primele date, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o persoană care a vrut să se sinucidă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.