Două persoane au murit iar alte trei au fost intoxicate cu fum în urma unui incendiu produs, duminică dimineaţă, într-un apartament din municipiul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi Eugen Chiriţă, pompierii s-au deplasat la incendiul anunţat în strada Mihai Petrini din municipiul Galaţi cu 2 autospeciale de stingere o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD. La sosirea acestora, a fost scoasă din apartament o femeie de 60 de ani intoxicată, în stop cardio-respirator, şi alte trei victime intoxicate cu fum dar fără ca viaţa să le fie în pericol.

Salvatorii SMURD au încercat să o resusciteze pe femeia de 60 de ani aflată în stop cardio-respirator însă încercarea de a o readuce la viaţă nu a avut succes şi a fost declarat decesul

Ulterior, salvatorii au mai scos din apartament încă o persoană carbonizată.

De asemenea 25 de persoane din imobil au fost evacuate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.