Aproximativ 200 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Târgu Neamţ, în urma unui incendiu izbucnit duminică dimineaţa la una dintre garsoniere. Proprietarul locuinţei a suferit arsuri minore la mâini, fiind dus la spital. Focul a fost provocat de o aerotermă defectă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică, în jurul orei 5.00, la un incendiu izbucnit la o garsonieră din Târgu Neamţ.

În urma evenimentului, proprietarul imobilului a suferit arsuri minore pe mâini, fiind transportat la spital de către un echipaj de ambulanţă prezent la faţa locului.

De asemenea, din cauza incendiului a fost necesară evacuarea întregului bloc de garsoniere, fiind vorba despre aproximativ 200 de persoane.

Pompierii au reuşit să stingă focul, stabilind că incendiul a fost provocat de o aerotermă defectă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.