Pompierii gorjeni au reuşit să stingă, joi seară, un incendiu izbucnit într-o garsonieră din Rovinari. În locuinţă a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 37 de ani, în timpul intervenţiei pompierilor ceilalţi locatari fiind evacuaţi din clădire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 21:47 Pompierii au stins incendiul dintr-o garsonieră din Rovinari. Persoana moartă are 37 de ani. Iniţial, fusese anunţată o explozie

Pompierii gorjeni au reuşit să stingă, joi seară, în jurul orei 21.00, incendiul izbucnit într-o garsonieră din Rovinari. În locuinţă a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 37 de ani, în timpul intervenţiei pompierilor ceilalţi locatari fiind evacuaţi din clădire. Iniţial, pompierii aveau informaţia că în blocul respectiv s-a produs o explozie şi că persoana decedată este un adolescent de 17 ani.

Primii care au ajuns la incendiul izbucnit într-o garsonieră aflată la etajul al treilea al unui imobil de pe strada Aleea Şcolii, din oraşul gorjean Rovinari, au fost pompierii voluntari. Aceştia au solicitat ajutorul colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

"S-a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi o maşină platformă de intervenţie la înălţime. Incendiul se manifesta la o garsonieră aflată la etajul al treilea, în locuinţă fiind găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 37 de ani, proprietarul garsonierei", a declarat căpitanul Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Potrivit sursei citate, pe timpul intervenţiei la blocul de pe strada Aleea Şcoli, locatarii celorlalte 19 garsoniere au fost evacuaţi.

"Doi dintre aceştia, care locuiesc în garsoniera de la etajul al patrulea, au suferit un atac de panică. Incendiul a fost lichidat", a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Din primele verificări făcute la faţa locului, pompierii gorjeni au stabilit că incendiul s-a produs din cauza unor defecţiuni la reţeaua de alimentare cu energie electrică a locuinţei.

Gorj: Explozie într-o garsonieră din Rovinari; trupul unui adolescent de 17 ani a fost găsit carbonizat

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, a murit în urma unei explozii care a avut loc, joi seară, în garsoniera în care locuia. Pompierii ajunşi la faţa locului i-au găsit trupul carbonizat, însă salvatorii au informaţii că în locuinţa de pe strada Aleea Şcolii mai sunt şi alte persoane. La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii se află la faţa locului, intervenţia fiind în desfăşurare

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au primit apelul, joi, în jurul orei 20.00, la faţa locului fiind trimise două autospeciale cu apă şi spumă.

Deocamdată, pompierii nu au reuşit să stabilească o cauză a exploziei, intervenţia aflându-se în plină desfaşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.