Un incendiu a izbucnit, marţi-după-amiază, într-un apartament situat la etajul al şaselea al unui bloc din Bucureşti, 27 de persoane ieşind sau fiind evacuate de pompieri din imobil. Opt persoane au primit îngrijiri medicale în urma expunerii la fum, două dintre acestea fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit la un apartament situat pe Calea Dorobanţilor.
 
”Incendiul s-a manifestat cu flacără şi degajări de fum la nivelul etajului 6, într-un apartament pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp şi de asemenea a fost afectată şi faţada blocului pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp. 20 de persoane s-au autoevacuat şi alte 7 au fost evacuate de către echipele de intervenţie. 8 persoane expuse la fum au fost asistate medical la faţa locului, 2 dintre acestea fiind transportate la spital”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.
 
În acest moment incendiul este lichidat.
 
La intervenţie au participat 7 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, 2 ambulanţe SMURD, o UTIM şi 2 ambulanţe SABIF.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.