Un incendiu a izbucnit, joi seară, la Săruleşti, în clădirea în care se află sala releelor şi impiegatul de mişcare CFR care coordonează circulaţia feroviară pe ruta Săruleşti - Fundulea, iar mai multe trenuri de pasageri care circulă pe relaţia Bucureşti - Constanţa sunt blocate pe calea ferată. Potrivit poliţiei, nu s-au înregistrat victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit în jurul orei 19.00, în clădirea în care se află sala releelor şi impiegatul de mişcare al CFR. Mai multe echipaje de pompieri încearcă să stingă flăcările.

Surse din cadrul poliţiei au declarat pentru News.ro că circulaţia feroviară este blocată pe ruta Săruleşti - Fundulea, fiind trei trenuri blocate la Lehliu, două la Dor mărunt şi alte două în Săruleşti şi Fundulea. Marjoritatea acestor garnituri circulă pe relaţia Bucureşti - Constanţa şi sunt trenuri de pasageri.

Din primele informaţii nu există victime.

„S-a supraîncălzit un releu, a fost o degajare de fum. N-a fost nicio persoană în gară. S-a evacuat fumul, s-a răcit releul, n-a fost nici problemă”, a declarat pentru News.ro colonelul Lucian Diaconu, şeful ISU Călăraşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.