Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-o magazie din Portul Constanţa, o persoană fiind rănită uşor. La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin cu două autospeciale pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, la un incendiu izbucnit la o magazie din Portul Constanţa, la faţa locului deplasându-se două autospeciale de la detaşamentul din port.

Incendiul se manifestă la acoperiş, iar deocamdată pompierii nu ştiu ce este depozitat înăuntru, intervenţia fiind în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri.

Un bărbat a fost rănit uşor în incendiu, suferind arsuri pe faţă, şi a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.