Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o saltea amplasată pe pista de atletism a Stadionului ”Ceahlăul” din Piatra Neamţ, după joaca unor copii cu focul. Pompierii au stins flăcările, care au deteriorat o parte din tartan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Neamţ, pompierii au fost anunţaţi, vineri seară, despre producerea unui incendiu in interiorul Stadionului Municipal "Ceahlăul" din Piatra Neamţ, acolo fiind trimis un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ. 
 
FOTO: ISU Neamţ
FOTO: ISU Neamţ
 
”La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o saltea amplasată pe pista de atletism a Stadionului. Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului în urma căruia a ars o saltea de gimnastică şi s-au deteriorat aproximativ 14 mp de tartan”, a arătat sursa citată.
 
Pompierii au stabilit că jocul copiilor cu focul a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.