Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, în Delta Dunării, flăcările distrugând vegetaţia uscată şi stuful de pe o suprafaţă de aproximativ 100 de hectare. Pompierii au acţionat pentru ca flăcările să nu se extindă la casele localnicilor din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul care a cuprins vegetaţie uscată şi stuf a avut loc în zona localităţii Crişan din Delta Dunării. Nouă subofiţeri din  cadrul Pichetului de Pompieri Crişan al Inspectoratului de Urgentă Tulcea au intervenit cu două motopompe şi două ambarcaţiuni pentru limitarea extinderii flăcărilor. 
 
Aceştia, cu sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă, au acţionat în primă fază pentru limitarea propagării focului către localitate şi pentru localizarea şi stingerea incendiului. 
 
Intervenţia a fost una dificilă din cauza zonei greu accesibile, însă în cele din urmă incendiul a fost lichidat, evitându-se extinderea la casele localnicilor sau la alte obiective.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.