Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, la un service auto din comuna prahoveană Păuleşti,situată la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti, focul extinzându-se pe o suprafaţă de 600 de metri părtraţi, iar unitatea service arzând generalizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, şase echipaje de pompieri intervin, marţi seară, pentru lichidarea unui incendiu puternic care a cuprins un service auto din comuna Păuleşti.

Flăcările s-au extins pe întreaga suprafaţă a service-ului, de 600 de metri pătraţi, iar focul degajă foarte mult fum.

Până la ora trasmiterii acestei ştiri nu se ştie dacă incendiul a provocat victime şi nici dacă în interiorul unităţii de reparaţii se află autovehicule.

La faţa locului a fost trimisă de asemenea o autospecială SMURD al cărei echipaj este pregătit să acorde primul ajutor eventualelor victime.

Nu se cunoaşte deocamdată cauza incendiului, aceasta urmând a fi stabilită după stingerea flăcărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.