Pompierii din Prahova intervin, marţi, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins pădurea din Valea Doftanei, zona Barajului Paltinu. Incendiul se manifestă pe mai mult de 12.000 de metri pătraţi. Intervenţia este extrem de dificilă, iar pompierii au mers câteva ore până a ajunge la locul intervenţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari prahoveni acţionează în aceste momente pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care se manifestă la pădurea din Valea Doftanei, zona Barajului Paltinu. Acesta se manifestă la litieră, doborâturi şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 12.000 mp”, anunţă, marţi, ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că la locul intervenţiei sunt 14 cadre care acţionează în aceste momente pentru localizarea incendiului.

”Deplasarea a fost una extrem de anevoioasă”, au mai transmis pompierii,

Aceştia s-au deplasat la intervenţie cu barcă, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de stingere.

Cei 14 pompieri care s-au deplasat la intervenţie au depus un efort foarte mare pentru a ajunge în zonă. Deplasarea lor a durat câteva ore. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.