Un puternic incendiu de vegetaţie a izbucnit, marţi seară, în Piatra Neamţ, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Vântul bate cu putere, iar focul se poate extinde la locuinţe şi la o mănăstire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Neamţ intervine, marţi seară,  la un incendiu de vegetaţie uscată în municipiul Piatra Neamţ, în zona Pietricica. 

”Pentru localizarea şi lichidarea incendiului intervin forţe şi mijloace de la Detaşamentul Piatra Neamţ. Au fost solicitate forţe şi mijloace de la Detaşamentele de pompieri din Roman şi Târgu Neamţ. De asemenea, au fost solicitate forţe şi mijloace de la ISU Iaşi şi ISU Bacău”, a transmis ISU Neamţ.  

Sursa citată a precizat că incendiul se manifestă pe o suprafaţă foarte mare şi se poate propaga la locuinţe şi la o mănăstire. 

”Se lucrează pentru împiedicarea propagării. Condiţiile meteo sunt nefavorabile (vânt puternic)”, a mai transmis ISU Neamţ.  

Pompierii au precizat că la Mănăstirea Pietricica se află un echipaj cu autospecială pentru evitarea propagării. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.