Încărcătorul de pistol cu 15 cartuşe care a fost pierdut de un poliţist din Bucureşti, în timpul unei intervenţii, a fost găsit, joi seară, de un angajat al unei gropi de gunoi din Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această seară, în jurul orei 20.30, un angajat al unei gropi de gunoi, din judeţul Ilfov, a sesizat poliţiştii din Ilfov cu privire la faptul că, în timp ce îşi desfăşura activitatea, a descoperit o pungă în care se afla un încărcător de pistol, ce conţinea 15 cartuşe”, a anunţat Poliţia Capitalei.
 
Poliţiştii au preluat bunurile găsite, urmând a fi predate Secţiei 12 Poliţie în vederea continuării cercetărilor.
 
Poliţia Capitalei a declanşat verificări după ce un poliţist a pierdut un încărcător cu 15 gloanţe, fapt constatat luni, la ieşirea acestuia din schimb, odată cu predarea armamentului din dotare.
 
”În urma investigaţiilor efectuate, s-a refăcut traseul echipajului de poliţie şi s-a stabilit faptul că, în cursul acelei seri, în urma unei intervenţii, ce a presupus conducerea unei persoane la sediul secţiei, o persoană dintr-un grup de 3, care ar fi asistat de pe margine la eveniment, ar fi ridicat încărcătorul căzut, iar, ulterior, aceştia au părăsit zona şi au intrat într-o societate comercială de alimentaţie publică, unde l-ar fi aruncat la un coş de gunoi”, au transmis poliţiştii.

Aceştia au precizat că cele trei persoane au fost duse la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul. În continuare s-au făcut demersuri, împreună cu reprezentanţii firme de salubritate, în vederea identificării încărcătorului şi a muniţiei aferente. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.