Încă o persoană a fost înjunghiată, luni seară, în municipiul Constanţa, şi a fost transportată la spital. Agresorul în acest caz a fost identificat, fiind un bărbat de 34 de ani care a fost dus la audieri. Apelul la 112 a venit la scurt timp după la scurt timp după un incident similar, însă poliţiştii au stabilit că între cele două cazuri nu există legătură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul acestei seri am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în zona Abator din municipiul Constanţa s-ar afla o persoană înjunghiată. Din primele informaţii ar fi vorba despre un conflict între rude, pe fondul consumului de alcool”, a transmis, luni seară, Poliţia Constanţa.

Victima, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată la spital, fiind conştientă.

Persoana bănuită că ar fi comis infracţiunea este identificată, fiind un bărbat de 34 de ani, care a fost condus la audieri.

Anterior, un bărbat a fost înjunghiat într-o altă zonă din municipiul Constanţa, poliţiştii stabilind că între cele două cazuri nu există legătură.

Agresorul în primul incident nu a fost încă identificat.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.